Huvudet kokar snart överr

Sitter och skriver ett random långt inlägg, med allt i ett nötskal från en hel VECKA! Lördagen spenderades med Tony ,Daniela och Tilde . Söndagen CIll. Måndagen for vi till Kristinestad och där hände en superhemsk grej . Kommer inte skriva nått mer om de .. Tisdagen WasaLandia och Tropiclandia. Grymt kiva nog . Stannade i Kaskö och blev där en natt . Igår sku mamma gå på KlosterBacken och Pappa och Broor i ÅboSlott. jag sprangdärimellan. Blev dessutom lite shopping efter wasalandia och Tropiclandia . I GINA . Hittade två trekvartsärmade Tröjor . En rödrandig och en marinblårandrig. (Som jag hade på sjön idag! Passa skiitsnyggt till svarta leggings och flytväst!) Simning och korvgrillning när vi kom hem . Ikväll har jag försökt blogga . Men det tog på någå sätt imot. Nu ska jag Fara o Köra Mönkki. Har sån fiilis . Imorron Chilling sen på Lördagen till Mumindalen iställe för att fara till Tenaladagen . ? Sjuk eller? Men mitt favoritbarn vill till Mumindalen så dit far vi . Poss på er för idag

Lovley Pictures

♥Sitter på Pappas dator ochgår igenom gamla bilder. nu kommer det några!



louie och ludde♥

 



Baloo, tänker på dig varje dag . Ängeln som alltid finns i mitt hjärta ♥



Skiit Ungi




Grekland 09






Grekland 09





BADDY i  Grekland 09! :D







Galen Granne Sommaren 10 !




klått , klåttigare, Tilde.♥ Sommar 10 !

 

Kommer fler nån annan dag . nu sk jag hjälpa mamma städa , sen till stan på lite "jobb" med mamma .

 

Dessutom . Resan till Mänttä gick super . Glada "Släktingar" och shopping. Kom hem igår. Skönt att vara hemma igen . för på Måndag reser jag iväg igen . men Vet ennu inte vart??


LOPPIS

Hej igen. Har varit en riktig loppis helg!  Fredag kvällen blev oförglömlig. Finns två skäl, Biinsuli kom till Peikkoböle , Lagade ock åt tacopaj, Såg på tv . Och planerade någå VÄLDIG hemlig , och dessutom bäst , roligt och BRA!! Hoppas mamma går med på det. Annars blir jag pårikit GRR!@@@++GRRRHJUspoady7w3i49! ( Betyder att jag tyyppis DÖrörrr!) Hållar det hemligt en liiten tid ennu , ungefär en månad .Tills vi Best....   . På Lördagen Steg vi upp tidigt , duschen och iväg på loppis och auktion. blev massor köpt på auktionen. Sen mommos på mat , hem efter koppis tavara . Moster stuga i Pölkkoskogen och sova . men eftersom en typ hade gett sig fan på att röka hundra tobakar på en timme , blev det inte mycke sovit . Uppgång klockan sjuu. -> Tanhuhovi och sälja . Bra förstjänst. Hundrafemtio€ på en dag . Samlar pengar till den hemliga saken. Om en månad fyller jag . Då sk jag få om-målning i mitt rum + nytt klädskåp av mamaochpapa! Domär bäst. O av mommo ska jag få pengar , så jag kan köpa en Henri Lloyd Jacka♥ Det är allt jag vet hittills:D
Pussen

22.36

Umgåts med 2 TönttNissar hela kvällenn! Ni vet vilka ni är , och ni är älskade♥ Körde hem den ena och fortsatte på Jobb med den andra! Kom hem för en stund sen! Nu ska jag klargöra mitt shema för den kommande veckan!
Imorrn: Kuusiins överNatt!
Lördag: Först loppis , sen auktion. Kanske Stugan på Holman!! :D Hoppass..
Söndag: Heem.
Måndag : Packa , sova länge , packa mer,slappa , städa , packa lite mer tillochmed:)
Tisdag : Start till Tammefors , uppåt Finnon iaf! Framme hos Leena på kvällen.
Onsdag : Göra random saker , träffa kusins Släktingarr.
Torsdag : Antagligen hem .
Fredag : Elr kanske hem då.

JAG HAR SKAFFAT!

Jag har skaffat detta !
Bild från google ! Skaffade detta i dag i stan! Sjukt men Gryymt snyggt. Nu iväg på två årskalas till Tildee!

Om en Månad

Om cirka Gurka en måånad blir en Iphone416gb MIN och en Henri Lloyd Vista jacket MIN! Snacka om lycklig Cheeey:D Orsaken varför just om en månad , är för att då fyller jag år , och jag önskar mig pengaar :D Förra året blev jag 950€ rikare på min födelsedag :D För att jag skulle på resa dåså. Hörs imorrn. Nu ska jag se att Tilde sover , sen ska jag umgås med pappa , som blir hela 47 år IDAG♥ GRATTIS

Ny design!

Har ny design! Vad tycks? Själv tycker jag om bilderna i headern , men inte texten som är på där.. Kommer nog ändra den , men är barnvakt till Fredagen så , sen kommer kusin en natt från Fredag-Lördag . Jennica,duvet att du är saknad så!♥ Sen går det en vecka som jag inte gör nått speciellt , sen på tisdagen den 19-21 Juli kommer det vara bloggpaus. Jag kommer vara i Tammefors med Kalle och Jennica. Ska hälsa på kalles mamma , sen kanske Shopping också.

@Mommohss

♥Sitter hos Mommo och moffa och åt just Pannkaka och äppel-och-jordgubbssylt♥ Namnam. De kommer bli åska ikväll , de syns . Nu blir det stranden och simma med Rekuu!! VärldensSötasteLillahund♥ höres imorrnn. Kommer inte uppdatera ikväll , eftersom det kommer bli åskaa!

Bloggning efter en vecka

Nu bloggar jag lite igen efter en vecka . Midsommar och kryssningen gick bra och mycket shopping blev det . På tisdagen hade jag 40 feber och lika så på onsdagen så det lika dant . så på torsdagen blev de medek och jag har någå jävla virus .  Nu ser de ut som jag sku ha luggi i ennässelbrant hela dagana med fejseee .. Blä . Nu ska jag sova en stund elr kanske simma i denna olidliga värme . Jag har inte simmat på en VECKA !!!

RSS 2.0