Dag 4

Det finns väll deppiga låtar , men youtube stärvar såtyvärrinteidag.

Fredag .

Tumblr_llv47ebkbf1qaw1c9o1_500_large
Hej igen bloggen ! Fredag idag och det firas med chiips och cocis♥ Med Mamma . Nu ska jag se på tv och ladda ner filmer . Blandannat Valentines Day :)

Dag 3

En dålig låt :
Uääk .Gillade den liite förut men nu , USCH! Nåja

Dag 2

A-a . Jag vet .Jag var Bieber Fantast förut . Men jag menar , söt kille , fin låt men HANS RÖST! Usch . Gaayfatorn slåår upp till 100 på en sekund ! Och hans utseende . Men man kan ju inte hjälpa hur man ser ut ..

Dag Ett

Den e så filiis,påminner mig om mina och Jennifers kloka stunder hemma hos mig och i Byn♥

!

Ska avsluta min foto lista och börja med en musik lista istället :
Dag 1 : En superlåt!
Dag 2 : En låt som du tyckte om förut
Dag 3: En dååliglåt
Dag 4 : En deppiglåt

Bloggsvar

Är med i en bloggsvars tävling :) Hos @www.xdanno.webblogg.se :)

Bloggsvar

Är med i en bloggsvars tävling :) Hos @www.xdanno.webblogg.se :)

♥♥

Såå sjukt bra ♥

..

http://www.youtube.com/watch?v=rcFWcy_F0pc :) Sitter och lyssnar på den nu :) Ska ta och städa rummet och läsa på biologiprovet imorgon då .. Har ingen iver alls . Men bloggar mer imo efter skolan .. 

Fototävling :)

Hade bloggtorka igår . Men nu ska ni få överaskningen :)

En fototävling :)

Så här gör du för att tävla;

Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med och tävlar. Gå in på din blogg och lägg upp bilden du tävlar med, skriv också om tävlingen och priset. Länka till ditt inlägg i kommentaren.
T.e.x. Jag är med i en tävling hosOnelifesoliveit.blogg.se där man kan vinna ett inlägg bara ängnat åt sig själv :)
Här är min bild: Och så bilden ;)


Regler;
* Du måste ha tagit bilden själv
* Du måste skriva om tävlingen i din blogg ( om du inte har en blogg kan du skriva på t.e.x. Facebook)
* Du får bara vara med och tävla med 1 bild

Tävlingen avgörs med komentarer . Röster alltså . Ni har så många röster ni vill

:))

Har varit ute och fotat med Min Smetana♥ ( Jennifer ) Ikväll blirre först kalas och sen hem ibastun och ha tjejkväll . Babbel , ansiktsmasker och myycket mera :) Ääälskar när Smetu är här . ♥

:))

Har varit ute och fotat med Min Smetana♥ ( Jennifer ) Ikväll blirre först kalas och sen hem ibastun och ha tjejkväll . Babbel , ansiktsmasker och myycket mera :) Ääälskar när Smetu är här . ♥

Fredag:)

Vaknade en timme för tidigt idag . Men orkade inte somna om och det gjorde Mårran inte heller . Hon buusaoch Buusa . ikväll får ni en överaskning här på bloggen :)Tipsa era vänner om bloggen  och kika in senare ikväll :)

Sitter och lyssnar på music för att få inspieration för texter på mina bilder , men nu ska ni få biilder :)
















Nu ska jag hoppa i duschen , senkvällsmål och sen mera dator :) Hörs imorgon då bästiis kommer iht och blir övernatt och på Lördagen ska vi fara och titta på Avslutnings klänningar :) JeJe :)

190511

Igår läste jag på prov och Jenna och Maliin kom hit . Därför ingen bloggning :) Men nu ska ni få gårdagens "Dag" och dagens "Dag"  


Dag 3


På min bästa vän . Sätter istället in en på mina 2 bästa vänner :)





Mina sötungar♥Ääälskar dom bååda massor . Jennifer för hennes humor och våra underdunderbara minnen♥Och Jasmine för hennes söta skratt och våra Minnen . Tjejkvällarna hos miig. Pratet på timmarna och allt-med-henne . Dom är u-n-d-e-r-b-a-r-a-♥



Dag 4






Höjdens skola :) Min skolaaa !!

Nu ska jag öva på mattaprov , sen får ni mina bilder som jag fotade för en stund sen .Men dom mååste redigeras :) Puss♥

Dagens bilder

Före





Efter :




Före







Efter



Testade det nya objektivet när jag kom hem idag :)


Bilderna är © by Mig . Nu ska jag snart äta lite mat , sen ska jag läsa på prov . Yiihaa . Höres senare . Puss


11516

Hann med ett inlägg ennu. Dagen har gliidit på . Började med 2xmodersmål och sen matta och finska . Sen 2xhandarbete . Efter skolan åka jag hem med Jenna och Maliin och börja med mattaläxan! Sen har vi varit ute och greja med trädgården och klippt lite buskar. Nu ska jag se färdigt på tv och sen gå i sängen! Godnatt säger jag färdigt!

Dag 2

En bild å mitt Husdjur . Det blir nog lite fler bilder eftersom jag har 2 hundar (hade 3 men en dog för två Månader sen .♥) 3 katter och sen 15 höns . Men dom bor ju inte inne så det är ju inte husdjur . Sen bor min syters 2 katter hos oss under vintern och ska bo nu till Juni . Men nu ska ni få bilderna !







Min ena kissa Ville ♥








Minsta Hunden, 2 år . Min lilla plutt - Louie ♥



Mårran ♥ Kattungen som vi tog för 2 veckor sen :)



Tilde och Fia . Vår ena katt :) Hon är äslt och är väldigt mobbad av de andra. Får stryk med mera av de andra kattona ..:(



Ludde , Min lill kludd som jag ÄLSKAR! Han fyller 9 i höst , så han finns inte så länge mer. Bara några år mer♥


Har fler . Men jag hinner inte med flera nu. Ska hoppa i duschen och skruppa mig och sen ska vi se om jag hinner. Datorn bråkar också. Sen ska jag ennu hinna se på när Guldkillarna kommer hem från Bratislava . GRATTIS! FINLAND VANN! VM-GUULD!VI TOG HEM DEET!   Fixat det sista på designen har jag också gjort . Liite finslip kvar ;)!->
 


Hemma

Kom precis hem från Mommo och Moffa :) Var via butiken och köpte tortillas som jag inte tänker äta ikväll . Jag tänker äta Grillad Fisk! Såå super gott! Mamma lagar lite speciell mat till mig . hihi. Imorgon har jag skola från 8.45 till 14.45 . Naajz . Eller sen inte . Snart mat . Jag är hungrig . Ska fixa på min design imorgon också. På Tisdagen kommer mitt nya Objektiv till min kamrera som har varit sönder sesådär sen februari ! Men huhu hur jag ska fota sen på Tisdagen . På torsdagen har jag Mitt Sista Historia prov på 5an . Det sitter nog bra det . På Måndagen nästa vecka blir det sista Matta provet och på tisdagen blir det Biologi prov som jag kommer få en blank 4 i . Men nu får ni ingen bild för mamma ropade att det är mat nu
-> ´Höres imorgon ! Puss :)

Dag 1






Min sockersöta kusindotter Tilde♥


Ny blogg!

Äntligen en ny och fräch Blogg! Lånade denna design av Tescho.se . Jätte fin , men håller på att fixa fortfarande . :) Ska börja med en foto lista också när det en gång är en foto blogg ;)
Dag 1 : En bild på nått du gillar :)
Dag 2 : En bild på ditt husdjur :)
Dag 3 : En bild på din bästa vän :)
Dag 4 : En bild på din skola :)
Dag 5 : En bild på ett ställe du gillar :)
Kommer snart den första :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0